La data de 27 iunie 2015, Centrul de Asistență a Consumatorului Sud (CASC Sud), care este administrat de Centrul CONTACT-Cahul, a fost gazda unei delegații de la Fundația Eurasia Partnership din Georgia, care a avut drept scop împărtășirea experienței în domeniul protecției drepturilor consumatorului și siguranței alimentare. 

În prima parte a evenimentului a avut loc o ședință la care au participat membrii delegației georgiene, reprezentanții Fundației Est-Europene din Moldova, partenerii proiectului din orașul Cahul: Reprezentanții Centrului de Sănătate Publică, Agenției pentru Protecția Consumatorului, Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor, Centrul Pro-Europa Cahul, la care a fost prezentată experiența CASC Sud în domeniul protecției consumatorului.
În a doua parte a evenimentului a fost efectuată o vizită de studiu la Centrul de Sănătate Publică din Cahul, unde domnul Lîsenco Vladimir, directorul centrului, a prezentat capacităţile de laborator ale Centrului şi posibilităţile existente a investigaţiilor de laborator, examinarea inofensivităţii produselor alimentare și a apei potabile. După aceasta, întrega delegație, a vizitat S.A. Fabrica de Brînzeturi din Cahul, unde doamna Antohi Ludmila, directoarea societății, a prezentat procesul de fabricare a produselor lactate. La sfîrșitul vizitei de studiu, membrii delegaiei au avut posibilitatea și să guste din aceste produse. 
Proiectul ”Armonizarea politicilor în domeniul sanitar ale Republicii Moldova şi Georgiei cu cele din Uniunea Europeană”, este implememntat de Fundaţia Est – Europeană (FEE) în parteneriat cu Fundaţia „Eurasia Partnership” din Georgia, cu suportul Uniunii Europene. Proiectul este co-finanțat de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei.
Proiectul are scopul de a contribui la îmbunătățirea condițiilor socio-economice pentru cetățenii din Moldova și Georgia prin susținerea convergenței transparente la politicile UE în domeniul sanitar și fito-sanitar (SFS).