CENTRUL DE ASISTENȚĂ A CONSUMATORILOR SUD este o structură regională, alternativă, neguvernamentală, care oferă servicii de informare și consultanță consumatorilor, agenților economici, instituțiilor de stat și altor actori interesați în domeniu, susține activități de promovare a drepturilor consumatorilor, activități de instruire, participă la soluționarea cazurilor de încălcare a drepturilor consumatorilor, acordarea asistenței juridice beneficiarilor. Prin aceste eforturi CAS Sud va contribui la sporirea securității alimentare a consumatorilor.

Proiectul are o durată de 24 luni. În primul an de activitate centrul va activa în raionul Cahul, iar în anul următor activitățile centrului se vor extinde și în celelalte raioane ale Regiunii de Sud a Republicii Moldova.

Proiectul este susținut financiar de Fundaţia Est – Europeană Moldova (FEE) în parteneriat cu Fundaţia „Eurasia Partnership Foundation” din Georgia, cu suportul Uniunii Europene, în cadrul proiectului ”Armonizarea politicilor în domeniul sanitar ale Republicii Moldova şi Georgiei cu cele din Uniunea Europeană”. Proiectul este co-finanțat de Guvernul Suediei și Ministerul Afacerilor Externe al Danemarcei.

CENTRUL DE ASISTENȚĂ A CONSUMATORILOR SUD (CAS Cahul) este administrat de Centrul Regional de Asistență și Informare a ONG-urilor ”CONTACT-Cahul”. Activitățile proiectului sunt implementate în parteneriat cu instituțiile locale care activează în domeniul securității alimentare și apărării Drepturilor Omului.

Casuneanu DanielaSilviafoto mihai cucerneanu

Pentru consultanță și sprijin în domeniul protecției drepturilor consumatorilor vă rugăm să vă adresați la adresa:

str. 31 August 4B/3,

Orașul Cahul

Telefon: 0299 84842

e-mail: contact_cahul@yahoo.com

Persoana de contact: Mihai Cucereanu

 

Scrie o plângere

Ai cumpărat alimente alterate sau necalitative?
Îţi oferim gratuit asistenţa juridică şi analize de laborator!